Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πανικός: Κομισάριος είπε στους διαιτητές ότι παράλληλα θα τους αξιολογήσει για το φάκελο του συνδέσμου!!! (θα γίνει θέμα στην ΚΕΔ)

Αναστάτωση επικράτησε το Σάββατο από την επισήμανση γνωστού κομισάριου στους διαιτητές του αγώνα ότι παράλληλα, θα καταθέσει έγγραφο στο σύνδεσμο για την απόδοσή τους. Αναφερόμαστε στο...
σύνδεσμο Αττικής, η διοίκηση του οποίου από τις 5 Φεβρουαρίου έχει αποφασίσει να δίνει 20 ευρώ σε κάθε παρατηρητή που θα αξιολογεί τους Αθηναίους διαιτητές.

Έτσι λοιπόν, σε αγώνα της Α2 ο κομισάριος στο τέλος του αγώνα είπε μέσα στα αποδυτήρια στους Αθηναίους ρέφερις ότι θα αξιολογηθούν από τον ίδιο για την απόδοση που είχαν.

Η απόφαση αυτή έφθασε στα αυτιά μελών της ΚΕΔ και σίγουρα επέφερε αναστάτωση, διότι αρχικά θεωρούσαν ότι πρόκειται για τους διαιτητές που σφυρίζουν τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως αναφέρθηκε, η αξιολόγηση των διαιτητών που μετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ΚΕΔ και ουδεμία σχέση έχει ο σύνδεσμος.

Το θέμα αυτό θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ...
Πανικός: Κομισάριος είπε στους διαιτητές ότι παράλληλα θα τους αξιολογήσει για το φάκελο του συνδέσμου!!! (θα γίνει θέμα στην ΚΕΔ) Reviewed by THE REFEREES on 1:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.