Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κι άλλοι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΟΔΚΕ... (και υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να κάνουν την έκπληξη!)

Θυμάστε που στις προηγούμενες εκλογές οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι... ήταν περισσότεροι από τους κατοίκους; Έτσι και στις εκλογές της ΟΔΚΕ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετοί, αφού διαπιστώνουν ότι οι περιορισμοί που είχαν τεθεί στις προηγούμενες δεν υπάρχουν. Αν θυμάστε ο Καφφές...
επικαλούμενος "ανωτέρα δύναμη" ζήτησε να μην υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι πλην της επτάδας, ώστε να βγουν όλα τα μέλη της απόλυτης επιρροής του.

Δημοκρατικές διαδικασίες...

Κακήν - κακώς απέσυραν τις υποψήφιοτητές τους δύο παράγοντες διαιτησίας και μόνο ο αείμνηστος Μιχάλης Μακεδονόπουλος δεν έκανε πίσω.

Και τιμωρήθηκε γι' αυτό...

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και όποιος θέλει μπορεί να θέσει την υποψηφιότητά του στο σύνδεσμο και το ΔΣ θ' αποφασίσει, σύμφωνα με το καταστατικό.

Γι' αυτό και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να προσφέρουν.

Και ο πρόεδρος του συνδέσμου Χαλκιδικής, Βενιαμίν Θωμόπουλος το σκέφτεται και ο Γιώργος Ηπιώτης από τις Κυκλάδες και ειδικός γραμματέας της ΟΔΚΕ και το μέλος της ομοσπονδίας Γιάννης Δεσάρτης από την Θήβα αλλά και ο Ροδίτης Στέλιος Βιτζηλαίος, επίσης μέλος της ΟΔΚΕ.


Κι άλλοι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΟΔΚΕ... (και υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να κάνουν την έκπληξη!) Reviewed by THE REFEREES on 7:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.