Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Που αρχίζει και που τελειώνει η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο... (και που βρισκόμαστε εμείς!)

Εκ φύσεως είμαστε θετικοί άνθρωποι. Ούτε κακοπροαίρετοι, ούτε εμπαθείς, αλλά ούτε έχουμε εμμονές. Αυτό το έχετε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια που μας διαβάζετε και μας έχετε βάλει στην καρδιά σας οι περισσότεροι διαιτητές. Για τους παράγοντες και τους προέδρους συλλόγων ή όσους τόσα χρόνια εκμεταλλεύτηκαν τη θέση ισχύος που διατηρούσαν και διατηρούν, μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Ο χρόνος άλλωστε, είναι ο καλύτερος κριτής. Εμείς θελήσαμε από την πρώτη στιγμή να αποτελέσουμε μια ασπίδα προστασίας σε ανθρώπους που δεν μπορεί να την έχουν, στους διαιτητές...

Ασπίδα προστασίας απέναντι στις αήθεις επιθέσεις, απέναντι στις άδικες συμπεριφορές εις βάρος των ρέφερις.

Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, όπως όλοι μας.

Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί παράγοντες, πρόεδροι και οπαδοί "τα έχουν πάρει στο κρανίο" από το γεγονός ότι δημιουργήσαμε μια ασπίδα προστασίας στους διαιτητές, διότι τους θέλουν ανίσχυρους.

Ξύδι...

Θα τους περάσει...

Θέλουν να παίζουν το ζουρνά και να χορεύουν οι διαιτητές. 

Θέλουν να διοχετεύουν δημοσιεύματα εις βάρος των διαιτητών, χωρίς όμως να δέχονται κριτική. 

Μαζί τους και κάποια λαμόγια, που έχασαν τη ...μάσα όλα αυτά τα χρόνια φτιάχνοντας παρεούλες και διαχωρίζοντας τους διαιτητές σε παιδιά και αποπαίδια.

Έχει ξεκινήσει λοιπόν, μια επίθεση λάσπης προς τους Γκρίζους Λύκους, επειδή βλέπουν κάποιοι ότι χάνουν τα κεκτημένα τους, ενώ άλλοι διαπιστώνουν ότι υπάρχει και ο αντίλογος και ότι δεν τρώμε αμάσητη την τροφή που δίνουν.

Το blog δεν είναι ανώνυμο και το γνωρίζουν όλοι. 

Έχουν γραφτεί άλλωστε με κάθε επισημότητα σε μπασκετική ιστοσελίδα τα στοιχεία του διαχειριστή.

Υπάρχουν και σε επίσημα έγγραφα με υπογραφές και βεβαιώσεις. 

Άρα, δεν υπάρχει ανωνυμία. 

Το πιο εύκολο θα ήταν για μας να κάναμε την πολιτική των προέδρων, όπως άλλωστε κάνουν κάποιοι που το παίζουν αντικειμενικοί. Να αμειβόμαστε στις πλάτες των ρεφερις.

Δεν το κάνουμε.

Δυστυχώς, όμως, οι διαιτητές είναι μισθοσυντήρητοι, που περιμένουν με ανυπομονησία μάλιστα να τους δοθούν τα οφειλόμενα.

Εμείς ούτε σιγοντάρουμε προέδρους, ούτε παίκτες αμφιβόλου ποιότητας για κάποια ευρώπουλα.

Δημιουργούμε μια ασπίδα προστασίας στους ανίσχυρους διαιτητές. Όχι στα μέλη της ΚΕΔ ή της ΟΔΚΕ, αλλά στον απλό διαιτητή.

Για να σταματήσει λοιπόν το παραμυθάκι που δυστυχώς γι' αυτούς δεν έχει δράκο, να σας πούμε:

Το άρθρο 14 του Συντάγματος, που αφορά την Ελευθερία του Τύπου, αναφέρει:


Η παράγραφος 5 προστέθηκε κατά την αναθεώρηση του συντάγματος, στο Ψήφισμα της 6ης Απριλίου 2001 της Ζ' Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων και αναφέρει:

Σε περίπτωση που υπάρξει ηθική βλάβη λόγω της ανακριβούς, υβριστικής, ή δυσφημιστικής δημοσίευσης, όπως την ορίζει το άρθρο 932 του Αστικού Κώδικα, το πέμπτο κεφάλαιο του Νόμου 4356 24/12/2015 ορίζει την αστική ευθύνη του τύπου.


Αντί επιλόγου, να αναφέρουμε ότι εμείς:

  • Δεν έχουμε δυσφημίσει κανέναν. Η κριτική σε ενέργειες, λάθη και παραλείψεις δεν είναι δυσφήμιση. Άλλωστε, ο χρόνος έχει δείξει πόσο ορθά πράξαμε σε πολλές περιπτώσεις (π.χ. ΟΔΚΕ, ΚΕΔ).
  • Δεν έχουμε προσβάλει κανέναν παράγοντα. Η κριτική σε αήθεις επιθέσεις εις βάρος διαιτητών δεν αποτελεί δυσφήμιση.
  • Δεν παίζουμε το παιχνιδάκι των προέδρων. Το αφήνουμε να το παίζουν άλλοι στις πλάτες των διαιτητών, όμως αν πέσει στην αντίληψή μας θα το αποκαλύψουμε.
  • Είμαστε δίκαιοι ή προσπαθούμε να είμαστε. Και αξιόπιστοι στις πληροφορίες μας. Και αληθινοί, χωρίς μάσκες.
  • Είμαστε αυτοί που ακριβώς ήμασταν από την αρχή και δεν αλλάξαμε. Και θα συνεχίσουμε να τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια τις αρχές και τους κανόνες.
Που αρχίζει και που τελειώνει η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο... (και που βρισκόμαστε εμείς!) Reviewed by THE REFEREES on 12:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.