Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συγκινητικές οι κουβέντες των Τεφτίκη και Μανδρέκα που τιμήθηκαν...

Οι Κώστας Τεφτίκης, Θανάσης Μανδρέκας και Αλέξανδρος Σιώκας τιμήθηκαν χθες το πρωί από τους Αθηναίους διαιτητές για την προσφορά τους στη διαιτησία. Και οι δύο είχαν να θυμηθούν πολλά από την καριέρα τους, ενώ ο Αλέξανδρος αποχώρησε πρόωρα λόγω θεμάτων που δεν είναι της παρούσης...

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές;

Κώστας Τεφτίκης: "Είμαι υπερήφανος που είμαστε από την ίδια πόλη με τον Διαμαντίδη. Είναι μεγάλη τιμή να με τιμάει ο σύνδεσμος μετά την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση. Προσπάθησα να λειτουργήσω όλα αυτά τα χρόνια με αλήθεια, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Αν το πέτυχα, εσείς θα το κρίνετε. Ζητώ "συγνώμη" αν αδίκησα κάποιον αλλά πραγματικά δεν το ήθελα. Θέλω να με θεωρείτε δικό σας άνθρωπο..."

Θανάσης Μανδρέκας: "Πέρασαν 25 χρόνια και δύο μήνες τότε που ο Γιάννης Μαύρος μου έριξε την ιδέα της διαιτησία, με την οποία "κόλλησα". Σε ένα άλλο ξενοδοχείο μας έδιναν τα πτυχία και μας ονόμαζαν "διαιτητές".

Οφείλω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" επειδή στα πρώτα χρόνια μου είπαν ένα καλό λόγο, ένα χτύπημα στην πλάτη. Αυτοί ήταν οι Σάκης Αποστολίδης, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, Θόδωρος Βιδάλης, Τάκης Άκελ, Γιώργος Θεολογίτης, Κώστας Μουζάκης, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Συνήθως τα γέρικα άλογα τα σκοτώνουν αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση μας.

Δύο πράγματα θα σας πω:


  • Μην υποτιμάτε καμία κατάσταση.
  •  Μην παίρνετε συγγενείς πρώτου βαθμού στα παιχνίδια. 

Αλέξανδρος Σιώκας: "Σταμάτησα νωρίτερα απ' ότι περίμενα. Δεν είναι της παρούσης να τα πούμε. Έχω μόνο θετικά συναισθήματα από το ταξίδι".
Συγκινητικές οι κουβέντες των Τεφτίκη και Μανδρέκα που τιμήθηκαν... Reviewed by THE REFEREES on 6:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.