Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προσπάθεια επηρεασμού των Αναστόπουλου, Πηλοϊδη, Παναγιώτου; (ξεκίνησαν τα όργανα...)

Υπάρχουν δημοσιεύματα αναφορικά με προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών του ημιτελικού αγώνα, Άρης - ΑΕΚ, Τάσου Πηλοϊδη, Παναγιώτη Αναστόπουλου και Χρήστου Παναγιώτου!!! Όπως...
διαβάσαμε στο ΑΕΚ365

"Σε συνέχεια του… σόου του Πρίφτη το Σάββατο που μόλις το σκορ ξέφυγε άρχισε την …προσπάθεια να φάει τεχνική ποινή ώστε να προετοιμάσει το κλίμα για τον επόμενο αγώνα, πράγμα που… κατάφερε με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 

Η συνέχεια δίδεται από σήμερα αφού λίγα… λεπτά την κλήρωση άρχισε από τα διαδικτυακά μέσα που υποστηριζουν τον Αρη προσπάθεια επηρρεασμού των διαιτητών. 

Είναι γνωστό το πόσο πιέζει το Αλεξανδρειο τους διαιτητές, η ΑΕΚ έχει πέσει θύμα αυτής της τακτικής πέρυσι και πρόπερσι, και φέτος που ο αγώνας του Σαββάτου είναι ο κρισιμότερος αυτό θα γίνει στον μέγιστο βαθμό. Το σήμα δόθηκε λοιπόν αφού ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλούν για ντροπή της ΕΟΚ και το εντυπωσιακό είναι ότι προειδοποιιούν ότι ο Αναστόπουλος μπορεί να… διακόψει τον αγώνα δείχνοντας μάλλον το που θα φτάσει το Σάββατο η πίεση του κόσμου του Αρη. 

Η ΕΟΚ αλλά και οι διαιτητές του αγώνα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε ο αγωνας να γίνει με δίκαιη διαιτησία και όχι σε συνθήκες ζούγκλας".

Πηγή: aek365
Προσπάθεια επηρεασμού των Αναστόπουλου, Πηλοϊδη, Παναγιώτου; (ξεκίνησαν τα όργανα...) Reviewed by THE REFEREES on 7:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.