Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ΧάΚερ: Η τέχνη να παραμένεις αξιοπρεπής στο μπάσκετ... (και ευγένεια σημαίνει αξιοπρέπεια)

Η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να θυσιάζεται ασύστολα στο βωμό του κέρδους και της καφρίλας. Είναι δικαίωμα του κάθε προπονητή, του κάθε προέδρου και παράγοντα να εκφράζει τις ιδέες του, πολύ περισσότερο για το χώρο της διαιτησίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται...
οι ειρωνείες, οι υπόνοιες και οι ύβρεις εις βάρος των διαιτητών.

Ήτοι, μπορεί ο πρόεδρος της Α ομάδας να ζητάει την εξαίρεση οιονδήποτε διαιτητού, υπό την βασική προϋπόθεση να την τεκμηριώνει.

Ή μπορεί κάποιος προπονητής να ειρωνεύεται δημοσίως διαιτητή, υπό τον όρο να επιχειρηματολογήσει.

Λάσπη στον ανεμιστήρα μέσω Facebook, μέσω διαρροών αλλά και δημοσίων εμφανίσεων δεν νοούνται από έναν αξιοπρεπή άνθρωπο του μπάσκετ.

Πολύ περισσότερο όμως, δεν νοείται η ασυλία αυτών των προσώπων από πλευράς της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ, της ΚΕΔ, της ΟΔΚΕ και του αθλητικού δικαστή.

Ή το να τους κάνεις τα κέφια με στόχο να κατευναστούν τα πνεύματα.

Το γεγονός ότι ο καθένας στο μπάσκετ λέει οτιδήποτε εις βάρος των διαιτητών και με ευκολία κατηγορεί και συκοφαντεί το χώρο της διαιτησίας, συμβαίνει λόγω της ατιμωρησίας.

Λόγω της απάθειας των δικαιοδοτικών οργάνων.

Ας προστατεύσουμε τους διαιτητές κι ας μην τους αφήνουμε "βορά" στις αρπακτικές διαθέσεις κάθε λογής καιροσκόπων και κάφρων.

Μετά τιμής

Ο ΧάΚερ   
Ο ΧάΚερ: Η τέχνη να παραμένεις αξιοπρεπής στο μπάσκετ... (και ευγένεια σημαίνει αξιοπρέπεια) Reviewed by THE REFEREES on 4:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.