Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Ποιος παράγοντας διαιτησίας ψηφίζει στις εκλογές της ΟΔΚΕ; (η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και χωρίς κόντρες)

Μπορεί σε κάποιους συνδέσμους να ...φεύγουν καρέκλες (που λέει ο λόγος) για την εκπροσώπηση στις εκλογές της ΟΔΚΕ, αλλά σε άλλους γίνονται υπό απόλυτη επιθυμία και ενότητα. Αναφερόμαστε στον σύνδεσμο...
Κατερίνης, όπου στη ΓΣ ψήφισαν τον Δημήτρη Πόδα να τον εκπροσωπήσει την 5η Φεβρουαρίου.

Έναν κύριο με "Κ" κεφαλαίο, που κοσμεί τον σύνδεσμο αλλά και την ΟΔΚΕ στην οποία κάποτε συμμετείχε.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/01/17 στα γραφεία του Συνδέσμου η πρώτη μηνιαία συγκέντρωση για τη νέα χρονιά και παράλληλα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών για το 2017 .
Αρχικά έλαβε χώρα η τακτική Γ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό , την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής , τα οποία εγκριθήκαν ομόφωνα από το σώμα.
Το κυριότερο θέμα της ημερησίας διάταξης ήταν η ανάδειξη του μη ενεργούς μέλους μας – εκλέκτορα στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΟΔΚΕ , οι οποίες θα λάβουν χώρα στην Αθήνα στις 05/02/17 .
Όλα τα παρόντα μέλη ομόφωνα επέλεξαν κατόπιν προτάσεως του Δ.Σ. , τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου ΠΟΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ , ως αντιπρόσωπο του Συνδέσμου στις εκλογές της ΟΔΚΕ .
Στο περιθώριο της ΓΣ συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχόλησαν τα μέλη με αφορμή την ολοκλήρωση του 1ου γύρου των πρωταθλημάτων .
Ιδιαίτερη τιμή για το Σύνδεσμο μας ήταν η παρουσία του Προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΜ , του συντοπίτη μας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ , καθώς και του μέλους της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΤΑΝΑΤΖΗ ΓΙΩΡΓΟΥ .

Παρόντα ήταν και τα νέα μέλη της Σχολής Διαιτησίας 2017 , τα μαθήματα της οποίας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 27/01/17 .

Πηγή: sdkkm
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Ποιος παράγοντας διαιτησίας ψηφίζει στις εκλογές της ΟΔΚΕ; (η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και χωρίς κόντρες) Reviewed by THE REFEREES on 6:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.