Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σταράτες κουβέντες από Γολέμη και Κουλοσούσα για τους διαιτητές... (αυτή είναι και η αλήθεια)

Τόσο ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης όσο και ο ειδικός γραμματέας, Σωτήρης Κουλοσούσας, είπαν μεγάλες αλήθειες για τους διαιτητές. Παρ' ότι γίνονται καθημερινά δέκτες παραπόνων από παράγοντες και προπονητές, οι δύο έμπειροι παράγοντες της ομοσπονδίας είπαν ξεκάθαρα την άποψή τους...


Αριστ. Γολέμης: "Κάθε Δευτέρα ή μπορεί και Τρίτη μου τηλεφωνούν παράγοντες ώστε να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία σας, είτε είναι άριστη, είτε μέτρια, είτε λιγότερο καλή. Το φοβερό είναι ότι για τον ίδιο αγώνα με παίρνει τηλέφωνο και ο ένας πρόεδρος αλλά και ο άλλος.

Όπως καταλαβαίνω, έχετε μεγάλη αντοχή για να μπορείτε να περάσετε με επιτυχία τέτοιες καταστάσεις".

Σωτ. Κουλοσούσας: "Το έργο που επιτελείτε είναι σημαντικό ενώ είναι και διαχρονικό. Ο σύνδεσμος μας είναι ο δημιουργός εξαιρετικών διαιτητών, οι οποίοι καταξιώθηκαν όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Θα συνεχίσετε με αποτελεσματικότητα αυτό το έργο.

Είμαι σίγουρος ότι τα νέα παιδιά που είναι σ' αυτή την αίθουσα θα ξεπεράσουν τους παλαιότερους, ενώ θα συνεχιστεί και το πετυχημένο κοινωνικό έργο του ΔΣ".

Σταράτες κουβέντες από Γολέμη και Κουλοσούσα για τους διαιτητές... (αυτή είναι και η αλήθεια) Reviewed by THE REFEREES on 4:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.