Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο θράσος του γηραιού Αλεξανδρή: "Γύρισε" παιχνίδι από τους 22 πόντους και ειρωνεύεται τους διαιτητές!!! (ζούγκλα και πάλι το Ιβανώφειο...)

Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ δεν τα βρίσκεις εύκολα. Ο Ηρακλής έχανε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με 22 πόντους και κατάφερε να "γυρίσει" το ματς χάρη στον Γκαγκαλούδη και να πάρει τη νίκη στην παράταση. Κι όμως ο Αλεξανδρής έριξε δηλητήριο στους διαιτητές του αγώνα!!!

«Όπως είπε και μια φίλαθλος μετά το παιχνίδι, οι διαιτητές στεναχωρέθηκαν περισσότερο από του παίκτες του Φάρου για την ήττα», έγραψε στο Facebook ο γηραιός κόουτς.

Μιλάμε για απίστευτη θρασύτητα εκ μέρους του Αλεξανδρή.

Επιτίθενται στους διαιτητές, οι οποίοι σφύριξαν 50-50 και του επέτρεψαν να επιστρέψει στο παιχνίδι και να πάρει τη νίκη!

Ο Αλεξανδρής φέρεται να μην έδωσε το χέρι στον προπονητή του Φάρου, Σάββα Συμεωνίδη και γενικά σε όλο τον αγώνα τα "έριχνε" στους διαιτητές.

Ο γηραιός κόουτς παρέσυρε και κάποιους ανεγκέφαλους, οι οποίοι έφτυναν και έβριζαν.

Όλα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.




Απίστευτο θράσος του γηραιού Αλεξανδρή: "Γύρισε" παιχνίδι από τους 22 πόντους και ειρωνεύεται τους διαιτητές!!! (ζούγκλα και πάλι το Ιβανώφειο...) Reviewed by THE REFEREES on 2:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.