Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η απάντηση των κριτών του Πειραιά για το θέμα που σας αποκάλυψαν οι Γκρίζοι Λύκοι...

Το θέμα σίγουρα, είναι σοβαρό και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Ο κομισάριος έγινε "μπαρούτι" στο ματς του Ολυμπιακού για το Γιούροκαπ λόγω της συνεννόησης με τους κριτές και δεν ξεκινούσε το παιχνίδι αν δεν υπήρχε, όπως λένε και στο χωριό μας, backup ή εφεδρεία.
Από το σύνδεσμο του Πειραιά έπεσαν από τα σύννεφα για την αντίδραση του κομισάριου και κυρίως για το γεγονός ότι ξεκαθάρισε την έλλειψη επικοινωνίας με τους Πειραιώτες διότι λένε ότι γνώριζαν αγγλικά.

Σίγουρα υπήρξε απειρία από πλευράς κριτών, που έκανε τον κομισάριο να τρομάξει για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά η αντίδραση χαρακτηρίζεται ως υπερβολική από τον σύνδεσμο.

Όμως όσα γράψαμε είναι απόλυτα ορθά και έτσι ακριβώς έγιναν. τα πράγματα.

Και ο Ολυμπιακός φοβήθηκε με την προειδοποίηση του κομισάριου και αμέσως επικοινώνησε με παράγοντες της ΕΟΚ, οι οποίοι επιστράτευσαν τους δύο Αθηναίους κριτές που έσωσαν την παρτίδα.

Αυτά μας είπαν κι αυτά γράφουμε.

Μόνο που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα το θέμα από τη διοίκηση του συνδέσμου Πειραιά και κυρίως με συνεχής επιμόρφωση και ενημέρωση των μελών.

Δεν επιτρέπεται ας πούμε, να δίνονται περισσότερα τάιμ άουτ απ' όσα προβλέπονται ή να γίνονται λάθη στα φάουλ ή για να τελειώνουμε το θέμα να αποχωρούν από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η απάντηση των κριτών του Πειραιά για το θέμα που σας αποκάλυψαν οι Γκρίζοι Λύκοι... Reviewed by THE REFEREES on 7:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.