Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μην λησμονάτε τον συνάδελφό σας: Ρίχνεται στη μάχη και περιμένουμε την επιτυχία (δείτε και το ντοκουμέντο)

Για να μην ξεχνιόμαστε... Ένας γνωστός διαιτητής "τρέχει" αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και μέχρι το τέλος του χρόνου θα συνεχίσει να ...τρέχει. Αυτό σημαίνει ότι θα ...τρέχει και το 2017, σύμφωνα με τα όσα μαθαίναμε μικροί. Αναφερόμαστε στον...
Βασίλη Πιτσίλκα από τον μαγευτικό κάμπο της Λάρισας, ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές του οικονομικού επιμελητηρίου.

Παράλληλα, ετοιμάζει τις βαλίτσες για το καμπ των υποψήφιων διαιτητών ενώ έχει αυξημένες υποχρεώσεις και λόγω των προγραμμάτων στο ΚΕΚ Δήμητρα, με το οποίο συνεργάζεται.

Να θυμηθούμε απλά ότι ο Βασίλης είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Συνέχισε σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of London από όπου απέκτησε M.Sc. in Strategic Management & Marketing το 2009 και παρακολουθεί νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με αντικείμενο «Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία & Ανάπτυξη».

Διαθέτει εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρηματικότητας, συντονιστής προγραμμάτων & υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας ως Lead Auditor - ISO 9001:2008 από την TUV HELLAS.

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και εξειδικεύεται στα οικονομικά, management, marketing, νεανική επιχειρηματικότητα.

Είναι πρώην αθλητής στην Καλαθοσφαίριση και συνεχίζει με την ιδιότητα του διαιτητή στην Α'1 εθνική κατηγορία.

Τέλος, είναι Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας και αναπληρωματικό μέλος της Κεντρικής Διοίκησης (ΣτΑ).


Μην λησμονάτε τον συνάδελφό σας: Ρίχνεται στη μάχη και περιμένουμε την επιτυχία (δείτε και το ντοκουμέντο) Reviewed by THE REFEREES on 10:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.