Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παράπονα από κομισάριο για τους ορισμούς της ΚΕΔ... (τι έγινε ρε παιδιά;)

Καιρό είχαμε να ακούσουμε παράπονα για τους ορισμούς των κομισάριων, γι' αυτό και μας έκανε εντύπωση. Γνωρίζαμε βεβαίως - βεβαίως το παρασκήνιο στην υπόθεση μη συμμετοχής στους αγώνες των εθνικών κατηγοριών των...
Σταύρου και Μαυρουδή αλλά θεωρήσαμε το θέμα λήξαν.  

Ο έμπειρος Τάκης Σταύρου επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους από την περασμένη Κυριακή, οπότε και ορίστηκε στο Απόλλων - Μανδραϊκός, μαζί με τους Αποστολίδη και Μαγκουνή.

Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της μηναίας συγκέντρωσης του ΣΕΔΚΑ, ο δεύτερος εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός ότι δεν ορίζεται.

Αν και διαφωνούμε με το σκεπτικό να συζητιέται ένα προσωπικό θέμα, είτε διαιτητού, είτε παράγοντα, δημόσια και εντός της μηνιαίας συγκέντρωσης, εν τούτοις, καλά έκανε το ΔΣ και άφησε τον έμπειρο παράγοντα να μιλήσει.

Με όλη την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουμε στα πρόσωπα των δύο κομισάριων θα θέλαμε να τους πούμε ότι όλα τα θέματα λύνονται, αρκεί να υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη.

Εκατέρωθεν... Χωρίς κορώνες και υψηλούς τόνους, χωρίς κατηγόριες και ξεσπάσματα.

Όλοι έχουν βάλει στο χώρο της διαιτησίας ένα πετραδάκι, άλλοι μεγαλύτερο κι άλλοι μικρότερο, όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει ν' αγνοούμε οποιαδήποτε κατηγορία.

Όλοι οι καλοί χωρούν στη διαιτησία...







Παράπονα από κομισάριο για τους ορισμούς της ΚΕΔ... (τι έγινε ρε παιδιά;) Reviewed by THE REFEREES on 5:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.