Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πως μετατράπηκε για κάποιους διαιτητές η ...ροχάλα σε ψιχάλες! (δεν επιτρέπεται να μην γνώριζαν...)

Είναι ώρες - ώρες ν' απορεί κανείς με κάποιους διαιτητές, οι οποίοι πάνω στο άγχος για το - αβέβαιο - μέλλον κάνουν λάθη. Επειδή εμείς ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε ευθέως και στη μούρη και γι' αυτό έχουμε κατηγορηθεί, θέλουμε να καταγράψουμε δύο - τρία πραγματάκια...
Γράψαμε για τον Απόστολο Νικολούλη και για την επιθυμία του να καλέσει τους διαιτητές στο οινοποιείο του.

Αυτά που είχαμε να του πούμε, τα γράψαμε.

Τη μισή ευθύνη τη φέρει ο ίδιος, αλλά την άλλη μισή αυτοί που δέχθηκαν να πάνε στον άνθρωπο, ο οποίος ουσιαστικά καταγγέλλει το χώρο στο οποίο βρίσκονται, σφυρίζουν και πληρώνονται.

Οι συγκεκριμένοι διαιτητές με τη στάση που επέδειξαν και με την παρουσία τους στο οινοποιείο, δίνουν δίκιο - έστω κι αν δεν συμφωνούν - σε έναν διαιτητή ο οποίος αποκαλεί "τρομοκρατική οργάνωση" το χώρο του μπάσκετ.

Μπορεί να διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Απόστολο ή με τον Ηλία ή με οιονδήποτε άλλο, όμως, ήταν λάθος να παρευρεθούν σε δημόσια εκδήλωση.

Φίλοι μπορεί να είναι, όμως, ήταν λάθος να δώσουν το παρών στο οινοποιείο.

Είναι σαν να δουλεύετε σε κάποια εταιρία και να πάτε σε δημόσια συγκέντρωση κάποιου που θα συκοφαντεί τον ιδιοκτήτη της εταιρίας σας και κατ' επέκταση και του ίδιου του εργασιακού χώρου.

Και το λέμε επειδή κάποιοι βιάστηκαν να μας πουν ότι γράψαμε τη μισή αλήθεια.... 
Πως μετατράπηκε για κάποιους διαιτητές η ...ροχάλα σε ψιχάλες! (δεν επιτρέπεται να μην γνώριζαν...) Reviewed by THE REFEREES on 9:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.