Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης στην ΟΔΚΕ! (ποια είναι τα πρώτα βήματα και πόσο δύσκολο θα είναι το έργο της...)

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο των μελών της ΟΔΚΕ, οι οποίοι επωμίζονται το δύσκολο έργο να πάνε την ταλαιπωρημένη και πολυτάραχη ομοσπονδία στις εκλογές. Το πρώτα πράγμα που θα κάνει βέβαια είναι να...
καταρτίσει τους πίνακες των διαιτητών και στα μέσα Οκτωβρίου αναμέναται να λάβει την εξουσιοδότηση από το δικαστήριο να οδηγήσει με ασφάλεια και νομιμότητα την ΟΔΚΕ στις εκλογές.

Ο Πρωτοδίκης κατάλαβε ότι η ομοσπονδία τον τελευταίο χρόνο υπολειτουργεί, δεδομένου ότι τα μέλη έχουν καταψηφιστεί από τα 4/5 των συνδέσμων και έτσι, την 21η Σεπτεμβρίου αποφάσισε ορθώς ότι πρέπει να διοριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Ένα από τα επόμενα βήματα της διοίκησης είναι να ελέγξει τα λογιστικά βιβλία της ΟΔΚΕ, προκειμένου να διαπιστωθούν τα έσοδα - έξοδα αλλά κι αν δόθηκαν χρήματα κατά τη διάρκεια της; περιόδου που καταψηφίστηκαν οι απολογισμοί και προϋπολογισμοί.  

Επίσης, θα κάνουν έλεγχο στα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα και μάλιστα, θ' ανακοινώσουν δημοσίως τα αποτελέσματα.

Ούτως ή άλλως, πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στην ΟΔΚΕ.
Το πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης στην ΟΔΚΕ! (ποια είναι τα πρώτα βήματα και πόσο δύσκολο θα είναι το έργο της...) Reviewed by THE REFEREES on 9:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.