Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Για να μην τρώτε παραμύθι!!! Η απόφαση για την άνοδο στην Α1 είναι σχεδόν έτοιμη... (περνάει την Τρίτη από το ΔΣ της ΕΟΚ)

Εμείς δεν θέλουμε να ζείτε μέσα στην αβεβαιότητα και το ψέμα. Δεν θέλουμε να τρώτε αμάσητο ότι σας προσφέρουν. Γι' αυτό και σας καταγράφουμε για ακόμα μια φορά όλο το παρασκήνιο της απόφασης, που θα ανακοινωθεί την Τρίτη μετά το συμβούλιο της ΕΟΚ. Τρίτη και 13 δηλαδή...Δεδομένου ότι οι Μελής και Ψαράκης δεν ψήφισαν Ηράκλειο, όπως σας αποκαλύψαμε, αλλά Δόξα, οι Λευκαδιώτες έχουν ένα προβάδισμα μεγαλύτερο. 

Από εκεί και πέρα, τα μέλη της επιτροπής αποτελούμενη από μέλη της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, συνέταξαν στην περασμένη συνεδρίαση μια λίστα με τα κωλύματα που έχουν οι ομάδες.

  1. Αρκαδικός & Καβάλα: Ο κανονισμός γράφει ότι οι ομάδες πρέπει την τελευταία περίοδο να έπαιζαν στην Α2 και τη Β' εθνική... Σε περίπτωση που προτιμηθεί μια εκ των δύο, τότε τέσσερις ομάδες θα καταθέσουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και θα μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν συμβεί αυτό, τότε τινάζεται το πρωτάθλημα στον αέρα.
  2. Πανιώνιος & Ηρακλής: Χρωστούν και της Μιχαλούς... Οι κυανέρυθροι είναι υπό εκκαθάριση και οι γριές οφείλουν 600 χιλιάρικα σε παίκτες και εφορία-ΙΚΑ. Γραπτώς δεν έχουν διακανονιστεί οι οφειλές, ενώ ο Δρακόπουλος έστειλε την περασμένη Πέμπτη την εγγυητική των 50 χιλιάδων. Προσθέστε ότι τίθεται θέμα εντοπιότητας, που είναι κατά των δύο ομάδων.

    Και πάμε τώρα στη Δόξα και το Ηράκλειο. Η Δόξα υστερεί σε αεροδρόμιο αλλά όλα αυτά τα χρόνια είναι σταθερά πρωταγωνίστρια στην Α2. Δεν χρωστάει σε παίκτες - κράτος και ο Σταύρος Κουκουμπρής αποτελεί εγγύηση για τα οικονομικά ζητήματα. Έχει ένα αξιοπρεπές γήπεδο και καλύπτει μια περιοχή που δεν υπάρχει ομάδα στην Α1.

    Το Ηράκλειο, από την άλλη, έχει δυναμική, σαφώς περισσότερους φιλάθλους από τη Δόξα, αεροδρόμιο και ένα παλατάκι ως έδρα. Το πρόβλημα είναι ότι δύο κατηγορίες σε ένα μήνα είναι too much, ενώ δεν τυγχάνει της υποστήριξης του ΕΣΑΚΕ.  

    Ο Βασιλακόπουλος, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ποιος θα ανέβει από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια κωλύματα.

    Τι λέμε εμείς; Επιμένουμε στα αρχικά προγνωστικά μας: 52% η Δόξα και 48 το Ηράκλειο.

    Τρίτη, άλλωστε ...κοντή γιορτή    
Για να μην τρώτε παραμύθι!!! Η απόφαση για την άνοδο στην Α1 είναι σχεδόν έτοιμη... (περνάει την Τρίτη από το ΔΣ της ΕΟΚ) Reviewed by THE REFEREES on 6:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.