Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πάμε ...στοίχημα ποια ομάδα θα ανέβει στην Α1; (κι αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή....)

Αγώνα κορμί με κορμί δίνουν δύο ομάδες για την άνοδο στην Α1, ενώ κι άλλες δύο παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση. Το Παγκράτι σας γράψαμε ότι κατέθεσε αίτημα για τα "μάτια του κόσμου" και αν θυμόσαστε σας είχαμε αποκαλύψει πριν από τρεις μήνες ότι ο Λάσκαρης δεν θα τον χρηματοδοτήσει πια, κάτι που κάνει με τους Μαχητές. Για να τα θυμόμαστε όλα αυτά και να γνωρίζετε ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι βγάζουν τα αποκλειστικά. Λοιπόν, στο θέμα της ανόδου της Α1 προηγείται...
η Δόξα Λευκάδας έναντι του Ηρακλείου της Κρήτης.

Οι πρώτοι έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή ποσοστό 52% και οι Κρητικοί 48%.

Αναλυτικά η Δόξα λαμβάνει ποσοστό 30% και το Ηράκλειο 28% για το οποίο λέγεται ότι δεν έχει βρει ακόμα τα χρήματα της εγγυητικής, ενώ από 15% παίρνουν ο Πανιώνιος και το Ηράκλειο.

Ο Αρκαδικός, αν και είχε ακουστεί ότι πήγαινε με φόρα στην Α1 εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είναι πανέτοιμος σε όλα και διαθέτει ΚΑΕ, μετά την καταγγελία του Καφφέ ότι μέλος της ΚΕΔ έστειλε μήνυμα σε διαιτητή για να κερδίσει ματς, δείχνει υποτονικός.

Η Καβάλα είναι δύσκολο, αφού ο Παπακωσνταντίνου έχει αποσυρθεί από την ΚΑΕ και τη θέση του έχει πάρει εκπρόσωπος των υπαλλήλων της εταιρίας του.

Πάμε ...στοίχημα ποια ομάδα θα ανέβει στην Α1; (κι αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή....) Reviewed by THE REFEREES on 6:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.