Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δείτε πόσο θα κοστίσει στις τσέπες των διαιτητών το σεμινάριο της Πάτρας αλλά και όλες τις λεπτομέρειες...

Μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΟΚ για την πρόθεσή της να διοργανώσει σεμινάριο για διαιτητές Α1 και Α2 Εθνικής στην Πάτρα, από 19 έως και 21/9/16, ο σύνδεσμος Αχαΐας ήρθε σε επικοινωνία μέσω της τοπικής ΚΕΔ και της Ένωσης, ζητώντας  να συνδιοργανώσουμε το σεμινάριο...
καθώς φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

Η επιστολή που στάλθηκε στους συνδέσμους αναφέρει:

Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε την θετική απάντηση της ΚΕΔ/ΕΟΚ.
 
         Με το παρόν έγγραφο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαμονή των συμμετεχόντων θα είναι στο ξενοδοχείο στο ACHAIA BEACH του ομίλου AIROTEL (περιοχή Καστελόκαμπος Πατρών). Η διαμονή θα παρέχεται μόνο σε δίκλινα δωμάτια.

    Το κόστος συμμετοχής για το Σεμινάριο έχεις ως εξής :

· ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΔΙΕΘΝΕΙΣ  :                                                150  ΕΥΡΩ
· ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α1 από 10 αγώνες και άνω της κατηγορίας : 120  ΕΥΡΩ
· ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α1 από 01 έως και 09 αγώνες της κατηγ.     : 100  ΕΥΡΩ
· ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α1 χωρίς αγώνα κατηγορίας                         :   90 ΕΥΡΩ
· ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α2                                                                  :   80 ΕΥΡΩ

     Οι Διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο Σεμινάριο θα πρέπει να καταβάλουν την αναλογία συμμετοχής τους έως 10 Αυγούστου 2016  στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκεκριμένου ξενοδοχείου

     Αφού κατατεθούν τα χρήματα θα πρέπει να αποσταλεί είτε στο φαξ του Συνδέσμου μας είτε στο email η απόδειξη κατάθεσης καθώς και τα ονόματα των Διαιτητών που αφορά η κατάθεση.
   
        Θα ήταν επιθυμητό η συγκεκριμένη κίνηση να γίνει ανά Σύνδεσμο η τουλάχιστον ανά ομάδες Διαιτητών για μεγαλύτερη ευκολία (και μεμονωμένα δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να τηρηθούν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες και να μας γίνει ενημέρωση με τον τρόπο που προαναφέραμε.
   
       Για όσους Διαιτητές ενδιαφέρονται υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης δωματίων στις 18 Σεπτεμβρίου στο ίδιο ξενοδοχείο με την επιβάρυνση να είναι 60 ευρώ ΒΒ το μονόκλινο και 70 ευρώ ΒΒ το δίκλινο. (Η κατάθεση και η κράτηση θα γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως και η συμμετοχή)
 
     Θα σας αποσταλούν συντόμως με νέο έγγραφο λεπτομέρειες για το Σεμινάριο καθώς και για τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

 Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε όλα τα ενδιαφερόμενα Μέλη σας".

Δείτε πόσο θα κοστίσει στις τσέπες των διαιτητών το σεμινάριο της Πάτρας αλλά και όλες τις λεπτομέρειες... Reviewed by THE REFEREES on 6:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.