Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τον τσακωμό Ζαβλανού - Ρήγα!!! (αλλά μην το πείτε στον Κορομηλά και μας κατηγορήσει για "κουτσομπόληδες"...)

Το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλο και σας ευχαριστούμε. Για μας κανείς δεν ασχολείται, αλλά για τους Ζαβλανό και Ρήγα έχει ρωτήσει η ...μισή Ελλάδα. Σας κάναμε μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη και σπεύσατε να μάθετε λεπτομέρειες. Αυτά βλέπει ο Κορομηλάς και μας λέει "κουτσομπόληδες". Και μεταξύ μας καλά τα λέει ο Βολιώτης. Εμείς όμως, επειδή δεν αντέχουμε άλλο να σας γράψουμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τον τσακωμό τους, ώστε να ηρεμήσουμε. Λοιπόν...
ο Ζαβλανός πήρε "ανάποδες και άρχισε να φωνάζει στον Ρήγα.

Αυτόπτες μάρτυρες μας είπαν ότι ο χαρακτηρισμός "λαμόγιο" ακούστηκε πάνω από 20 φορές αλλά κυρίως προς μια κατεύθυνση και συγκεκριμένα προς του Κώστα.

Για να καταλάβετε τι συνέβη στην ΕΟΚ, όσα γράψαμε και γράφουμε επί δέκα!!!

Κάποια στιγμή ο Ρήγας του έκανε παρατήρηση ότι δίνει στους Γκρίζους Λύκους λάθος χρόνο γέννησης και ότι δεν είναι συνταξιούχος!!! "Είμαι 73,5 και όχι 75 χρονών..." του είπε και ο Ζαβλανός του απάντησε ότι και 50 να ήταν, πάλι ...μπαγάσας θα ήταν.

Γενικά υπήρξε ένταση και μέχρι ο κυρ Τάκης ο Τσαγκρώνης, που συνήθως συμμετείχε σε τέτοιες φασαρίες, κάθισε και τους παρακολουθούσε αποχαυνωμένος!!!

Ίσως να ζήλευε κιόλας, γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα!!!

Άπαντες ενθουσιάστηκαν στην ΕΟΚ και μην σας πω ότι τους επευφημούσαν λέγοντας: "Κι άλλο, κι άλλο..."


   
Γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τον τσακωμό Ζαβλανού - Ρήγα!!! (αλλά μην το πείτε στον Κορομηλά και μας κατηγορήσει για "κουτσομπόληδες"...) Reviewed by THE REFEREES on 10:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.