Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με ποιον παράγοντα διαιτησίας πέρασε το Πάσχα ο Βασιλακόπουλος; (έχουμε αποκαλυπτικές φωτογραφίες....)

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος χαλάρωσε το Πάσχα και μάλιστα με παράγοντα διαιτησίας. Και είπαν πολλά και διάφορα... Για τη διαιτησία, το μπάσκετ κι άλλα ενδιαφέροντα σημεία. Αναφερόμαστε στον...

Κυριάκο Ταβουλαρέα, ο οποίος εθεάθη παρέα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ μαζί με το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Γιάννη Κουτραφούρη.
Στην πόλη της Καλαμάτας βρίσκεται από τη Μ. Παρασκευή  ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Ο κ. Βασιλακόπουλος ξεναγήθηκε στη Μεσσηνία από τον, μακροχρόνια, φίλο του και πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη καθώς και από το μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας και πρώην διαιτητή Κυριάκο Ταβουλαρέα.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές της Μεσσηνίας αλλά και να συναντηθεί με ανθρώπους του μπασκετ στην περιοχή. Όπως γράφαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας στο “Θάρρος” του Σαββάτου, η Καλαμάτα αλλά και ολόκληρη η Μεσσηνία, βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για το Πάσχα.
Πηγή: tharrosnews
Με ποιον παράγοντα διαιτησίας πέρασε το Πάσχα ο Βασιλακόπουλος; (έχουμε αποκαλυπτικές φωτογραφίες....) Reviewed by THE REFEREES on 7:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.