Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απρέπεια στον Ντάβαρη (από τους αριστερούς με δεξιά τσέπη)

Μιλάμε για τη μέγιστη ξεφτίλα. Μιλάμε για τη μέγιστη εμπάθεια. Στοχοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ντάβαρης, γενικός γραμματέας του συνδέσμου Αττική. Ποδοπατήθηκε από τον δήθεν αξιόπιστο, το γνωστό αστροπελέκι, επειδή δεν του γίνονται τα κέφια. Και το πιο φοβερό ξέρετε ποιο είναι;
Ότι του ζητούν να παραιτηθεί; Ποιοι; Αυτοί που ασχολούνται με κάτι όταν τους προσφέρουν ευρώπουλα!!! Τζάμπα δεν κάνουν τίποτα... Κι όμως, αυτοί ζητούν από τον Ντάβαρη να παραιτηθεί!!!
Οκ να παραιτηθεί και εμείς μαζί σας. Θα έρθετε όμως, να δουλέψετε για το σύνδεσμο με έργα και όχι, με λόγια και με υψηλή κριτική;
Ο Καλλιθεάτης ασχολείται ενεργά καθημερινά, δαπανά ώρες δίχως να λαμβάνει ευρώ. Και δεν λέμε ότι δεν κάνει λάθη. Αλλά και να κάνει συγχωρούνται. Έλα, ρε παιδί μου, στο συμβούλιο να ασχοληθείς καθημερινά, να δεις τι σημαίνει βερίκοκο.
Και μετά λένε ότι η ΚΕΔ ή η ΟΔΚΕ παλαιότερα έκανε "κοινωνική πολιτική". Υπάρχουν διαιτητές που κρατούν ολόκληρο σύνδεσμο διαιτησίας, που δαπανούν ώρες, που συνδυάζουν δουλειά, οικογένεια και σύνδεσμο. Έτσι είναι τα πράγματα.
Και μας λέει το αστροπελέκι, το χοντρογατάκι ότι ο Ντάβαρης έκανε απρέπεια. Έλα και ασχολήσου αλλά αφιλοκερδώς. Όλα κι όλα. Δεν μπορεί να είσαι αριστερός στην ιδεολογία και δεξιός στην τσέπη. Όλα κι όλα... Ανέλαβε δράση αλλά για το καλό του συνδέσμου, αφού ζητάς την παραίτηση. Γιατί αυτό είναι που μας έφαγε σ' αυτή τη χώρα, όλοι κοιτάζαμε και κοιτούμε τι θα μπει στην τσέπη. Αλλιώς κάναμε υψηλή κριτική.



Απρέπεια στον Ντάβαρη (από τους αριστερούς με δεξιά τσέπη) Reviewed by THE REFEREES on 6:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.