Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το ...αντικολλητικό Τηγάνη του προστάζ!!!

Όπως σας αναφέραμε, αύριο ολοκληρώνεται η κατάθεση των ονομάτων από πλευράς των συνδέσμων για το προστάζ της ΟΔΚΕ. Μια διαδικασία η οποία είναι διάτρητη καθώς εισχωρούν κάθε φορά κάθε ...καρυδιάς καρύδι. Οι παράγοντες της ομοσπονδίας βάζουν κάθε χρόνο από το ...παράθυρο και τις χαραμάδες ρέφερις οι οποίοι δεν έχουν τα προσόντα...
Ανεβάζουν κάποιους, ευτυχώς λίγους, διαιτητές, δηλαδή, οι οποίοι δεν έχουν τα διαιτητικά προσόντα και οι οποίοι το μόνο που θα κάνουν είναι να βολοδέρνουν μεταξύ της Β' και της Α2 κατηγορίας!!!
Αλήθεια, η ελληνική διαιτησία έχει ανάγκη αυτούς ή παιδιά με γνώση και πάθος αλλά και την απαραίτητη σωματοδομή; Αλήθεια, η ελληνική διαιτησία έχει ανάγκη αυτούς που συμπεριλήφθηκαν στα 30 και στα 35τους στο προστάζ ή τα νεότερα παιδιά κι ας είναι κι ένα χρόνο μικρότερα από ότι αναφέρεται στο καταστατικό. Δηλαδή, πόσο νόμιμο και ηθικό είναι η ΟΔΚΕ να στέλνει στο προστάζ διαιτητές ηλικίας 32 χρονών, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση θα σφύριζαν μέχρι την Α2 και όχι, παιδιά 19, 20 και 21 χρόνων; Ή πόσο ηθικό και νόμιμο είναι κάθε σύνδεσμος να στέλνει στην ΟΔΚΕ λίστα 12 και 15 ονομάτων, όσων δηλαδή έχουν τα τυπικά προσόντα και να μεταφέρουν το ...μπαλάκι στον Ηλία Καφφέ και τα υπόλοιπα μέλη; "Εμείς σε προτείναμε στην ομοσπονδία, αλλά δεν σε ήθελε ο περιφερειάρχης..." έχουν συνηθίσει να λένε όλα αυτά τα χρόνια οι ιθύνοντες τον σύνδεσμο, μεταφέροντας τις ευθύνες. 
Και για να τελειώνουμε με το θέμα, καταλάβατε φέτος ή και πέρσι ότι οι υποψήφιοι διεθνείς διαιτητές δεν πληρούσαν τα τυπικά προσόντα; Και βέβαια, δεν ευθύνονται οι ίδιοι αλλά οι διοικήσεις της ΟΔΚΕ και της ΚΕΔ οι οποίοι αδιαφορούν για τη βελτίωση των νεαρότερων διαιτητών και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν την πολιτική τους. Δεν φρόντισαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και τα τελευταία δύο χρόνια στάθηκαν τροχοπέδη στις φιλοδοξίες διαιτητών.
Άρα, αδιαφορούμε αν ένας 19χρονος διαιτητής, είτε λέγεται Τηγάνης είτε κάπως διαφορετικά, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα. Τα ουσιαστικά μας ενδιαφέρουν: Είναι καλός διαιτητής; Έχει καλά σφυρίγματα; Έχει σωστή σωματοδομή; Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού.... Και στο κάτω -κάτω χίλιες φορές να πάει ένας 19χρονος στο προστάζ, παρά ένας 35χρονος...
Το ...αντικολλητικό Τηγάνη του προστάζ!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.